• Biscottino: la golosità non può attendere...
  • Ciocococco: due gusti che sono nati per stare insieme.
  • Caramel: un classico di dolcezza.
  • Foresta Nera: forse l'unica in cui non avrai paura di perderti.
  • Luna di Miele: momenti che non si dimenticano per tutta la vita.
  • Muffin: é già in atto la nuova invasione…
  • Pannacotta: Ritrovare i veri sapori!!!
  • Pralina: differenziatevi dalla normalità!!!
  • Sinfonia Viennese: mentre assaggierete questa bontà anche il tempo si fermerà!!!
  • Snikky: il gusto che ti da la carica!!!
  • I Veneziani: la poesia di Venezia in un gelato.
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PRODUCTS FOR DESSERT


DESSERT TIRAMISÙ

Preparation in powder form which makes it possible to obtain a delicate cream for tiramisu. Fast and reliable: 150g of Bigatton tiramisù dessert, 200g of Ovo Ovo Bigatton egg preparation  (or 100g of yolk  + 100g of sugar), 1 litre of cream. Whip all the ingredients together in a planetary mixer.

Packaged in bags of 1kg. - 8 bags per carton.

 

DESSERT CREAM CARAMEL

Preparation in powder form for making a compact and tasty Creme Caramel. Easy to prepare, optimum taste: 150g of Creme Caramel Dessert for 1 litre of milk.

Bring to a boil and pour into the mould.

Packaged in bags of 2.5kg. - 3 bags per carton.

 

 

 

DESSERT PANNA COTTA

 

Preparation in powder for making optimum Panna Cotta. Easy to prepare, tastes great: 100g of Panna Cotta Dessert, 500g of cream, 500g of milk. Bring to a boil and pour into moulds.

Packaged in bags of 2.5kg. - 6 bags per carton.

 

 

CODICE

CÓDIGO CODE

CÓDIGO

DESCRIZIONE

DESCRIPCIÓN

DESCRIPTION

DESCRIÇÃO

9882N DESSERT TIRAMISU'

9881N

DESSERT CREM CARAMEL

9880N DESSERT PANNA COTTA


 

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