THE PASTES BIG CLASSIC
A CLASSIC RANGE OF INGREDIENTS FOR GELATO

The pastes are compounds made with dry or fresh fruit, natural extracts or concentrated juices, aromas and other extremely high quality ingredients, all wisely selected and worked using the most modern technologies.
Added to the mix prior to the whipping phase, they aromatize and characterise our ice-creams.
For more information, please refer to the table below, and download our catalogs.
Codice - Código - Code |
Prodotto - Producto - Product |
Dosaggio per kg di base - Dosificación para kg de base - Dosage per kg of basis |
Confezione kg - Confección kg - Packaging kg |
Confezioni per cartone - Confecciones por cartón - Packaging in a carton |
Pict. |
300N-NP
|
AMARETTO macaroon
|
70 g
|
1,2 o/or 6
|
12 o/or 2
|
 |
396N-NP
|
ARACHIDE cacahuete peanut
|
70-100 g
|
1,2 o/or 5,5
|
12 o/or 2
|
 |
336N-NP
|
BACIO BIANCO beso blanco white kiss
|
80-100 g
|
1,2 o/or 5,5
|
12 o/or 2
|
 |
339N-NP
|
BIANCOCIOCCO blancochoco white chocolate
|
100 g
|
1 o/or 5,5
|
12 o/or 2
|
 |
350N-NP
|
CAFÉ MAGNIFICO coffee
|
20-40 g
|
1,2 o/or 2,5
|
12 o/or 2
|
 |
304N-NP
|
CAFÉ MOKA moka coffee
|
40 g
|
1 o/or 5
|
12 o/or 2
|
 |
343NP
|
CANNELLA canela cinnamon
|
40 g
|
1,4 o/or 6,5
|
12 o/or 2
|
 |
302N-NP
|
CASSATA tutti frutti
|
175 g
|
1,2 o/or 6,5
|
12 o/or 2
|
 |
394N-NP
|
CHERRY
|
150 g
|
1 o/or 6
|
12 o/or 2
|
 |
307N-NP
|
CIOCCORICCO chocorico white chocolate
|
70 g
|
1,4 o/or 6,5
|
12 o/or 2
|
 |
406N-NP
|
COCCO coco coconut
|
40 g
|
1,4 o/or 3,5
|
12 o/or 2
|
 |
305N-NP
|
CREM CARAMEL
|
40 g
|
1,4 o/or 6,5
|
12 o/or 2
|
 |
850NM
|
CREMA AL WHISKY
|
70 g
|
3
|
4
|
|
9405N-NP
|
CREMA ANTICA Crema antigua
|
70 g
|
1 o/or 5
|
12 o/or 2
|
|
849NP
|
CREMA CATALANA
|
70 g
|
1.4
|
12
|
|
847NP
|
CREMA DELLA NONNA crema de la nona
|
80 g
|
1.4
|
12
|
|
352NM
|
DULCE DE LECHE
|
40 g
|
3
|
4
|
 |
309N-NP
|
FIOR DI LATTE PLUS milk
|
50 g
|
1,4 o/or 6,5
|
12 o/or 2
|
 |
310N-NP
|
GIANDUIA
|
70 g
|
12 o/or 2
|
12 o/or 2
|
 |
890NP
|
GINGER
|
50 g
|
1.4
|
12
|
|
313N-NP
|
KISS
|
80 g
|
1,4 o/or 6
|
12 o/or 2
|
 |
312N-NP
|
LIQUIRIZIA regaliz liquorice
|
70 g
|
1 o/or 5
|
12 o/or 2
|
 |
314N-NP
|
MALAGA
|
70 g
|
1,4 o/or 6,5
|
12 o/or 2
|
 |
388N
|
MANDORLA TOSTATA PG almendra tostada pg roasted almond
|
70-100 g
|
5.5
|
2
|
 |
315N-NP
|
MARRON GLACE’
|
70 g
|
1,4 o/or 6,5
|
12 o/or 2
|
 |
732AM-AP
|
MASTICA
|
70 g
|
1,4 o/or 3.25
|
12 o/or 2
|
|
317N-NP
|
MENTA mint
|
40 g
|
1,4 o/or 6,5
|
12 o/or 2
|
|
318N-NP
|
MERINGA merengue meringue
|
70 g
|
1 o/or 6
|
12 o/or 2
|
 |
722N
|
NOCCIOLA BIG avellana big hazelnut big
|
70 g
|
5.5
|
2
|
 |
321N-NP
|
NOCCIOLA GRANULARE avellana granular granulated hazelnut
|
70 g
|
1,2 o/or 5,5
|
12 o/or 2
|
 |
320N-NP
|
NOCCIOLA LISCIA avellana lisa hazelnut
|
70 g
|
1,2 o/or 2
|
12 o/or 2
|
 |
319N-NP
|
NOCE nuez walnut
|
50 g
|
1,2 o/or 2
|
12 o/or 2
|
 |
356NP
|
OVO OVO CREME eggs concentrate
|
20-80 g
|
1
|
12
|
 |
337N-NP
|
PANNA COTTA
|
70 g
|
1,4 o/or 6,5
|
12 o/or 2
|
 |
326NP
|
PINOLO piñón pine nut
|
40 g
|
1.4
|
12
|
 |
864NM
|
PISTACCHIO DEL RE Pistacho del rey
|
50-150 g
|
3
|
4
|
|
349N-NP
|
PISTACCHIO PURO pistacho puro pure pistachio
|
50-150 g
|
1,2 o/or 2,5
|
12 o/or 2
|
 |
344N-NP
|
PISTACCHIO SUPREME GRANULARE pistacho supremo granular
|
50 g
|
1,2 o/or 6
|
12 o/or 2
|
 |
345N-NP
|
PISTACCHIO SUPREME LISCIO pistacho supremo liso
|
50 g
|
1 o/or 6
|
12 o/or 2
|
 |
715NP
|
PRALINA BIANCA praliné blanca
|
70-130 g
|
1.2
|
12
|
 |
391N-NP
|
PRALINA NERA praliné negra
|
150 g
|
0,9 o/or 4
|
12 o/or 2
|
 |
392N-NP
|
PRALINELLA
|
150 g
|
1 o 6
|
12 o/or 2
|
 |
720NP
|
RICOTTA Requesón
|
40 g
|
1,4
|
12
|
|
711NP
|
RISO Arroz
|
70 g
|
1,4
|
12
|
 |
327N-NP
|
SUPERCAO chocolate
|
70 g
|
1,2 o/or 6
|
12 o/or 2
|
 |
713NP
|
TÉ VERDE green tea
|
70 g
|
1,4
|
12
|
|
331N-NP
|
TIRAMISU'
|
70 g
|
1,4 o/or 6
|
12 o/or 2
|
 |
329N-NP
|
TORRONE turrón nougat
|
70 g
|
1 o/or 5
|
12 o/or 2
|
 |
330N-NP
|
TOSCANA
|
70 g
|
1,4 o/or 6
|
12 o/or 2
|
 |
333N-NP
|
VANIGLIA AROMAPASTA vainilla aromapasta vanilla
|
40 g
|
1,4 o/or 6,5
|
12 o/or 2
|
 |
831NP
|
FRENCH VANILLA
|
30 g
|
1.4
|
12
|
|
832NP
|
VANIGLIA MADAGASCAR vainilla madagascar
|
|
1.4
|
12
|
|
830NP
|
VANIGLIA SUPERPREMIUM vainilla superpremium
|
40 g
|
1.4
|
12
|
|
717NP
|
VANILLA PROFESSIONAL vainilla profesional vanilla professional
|
40 g
|
1.4
|
12
|
 |
332N-NP
|
WHISKY
|
70 g
|
1,4 o/or 6,5
|
12 o/or 2
|
 |
334N-NP
|
ZABAIONE sabayón egg-flip
|
70 g
|
1,1 o/or 4,7
|
12 o/or 2
|
 |
335N
|
ZUPPA INGLESE sopa inglesa
|
20-30 g
|
2.6
|
6
|
 |