• Biscottino: la golosità non può attendere...
  • Ciocococco: due gusti che sono nati per stare insieme.
  • Caramel: un classico di dolcezza.
  • Foresta Nera: forse l'unica in cui non avrai paura di perderti.
  • Luna di Miele: momenti che non si dimenticano per tutta la vita.
  • Muffin: é già in atto la nuova invasione…
  • Pannacotta: Ritrovare i veri sapori!!!
  • Pralina: differenziatevi dalla normalità!!!
  • Sinfonia Viennese: mentre assaggierete questa bontà anche il tempo si fermerà!!!
  • Snikky: il gusto che ti da la carica!!!
  • I Veneziani: la poesia di Venezia in un gelato.
Previous ◁ | ▷ Next
Get Adobe Flash player

BRILLANT - TRANSPARENT ICINGS

The Brillant transparent icings are used to ice surfaces and borders of semifreddos, individual charlottes and ice cream cakes. They do not freeze at temperatures below zero (-20°C); they remain smooth and glossy over long periods and they cut perfectly. Available in 5 variations that adapt easily to the needs of the modern pastry shop.

Easy to work: remove a part of the product from the bag, mix gently and, if necessary, warm (30 - 35°C), pour over the sweet which must be very cold (-15 to - 20°C).

Packaged in plastic bags of 3,250kg. 4 bags per carton.

For more information, please see the table below and download our catalogs.


CODICE

CÓDIGO CODE

CÓDIGO

DESCRIZIONE

DESCRIPCIÓN

DESCRIPTION

DESCRIÇÃO

1195NM

BRILLANT TRASPARENTE ARANCIO naranja orange laranja

1109NM

BRILLANT TRASPARENTE FRAGOLA fresa strawberry morango

1107NM

BRILLANT TRASPARENTE FRUTTI DI BOSCO frutos del bosque wildberries frutos do bosque

1119NM

BRILLANT TRASPARENTE LIMONE limón lemon limão

1118NM

BRILLANT TRASPARENTE NEUTRAL neutro