• Biscottino: la golosità non può attendere...
  • Ciocococco: due gusti che sono nati per stare insieme.
  • Caramel: un classico di dolcezza.
  • Foresta Nera: forse l'unica in cui non avrai paura di perderti.
  • Luna di Miele: momenti che non si dimenticano per tutta la vita.
  • Muffin: é già in atto la nuova invasione…
  • Pannacotta: Ritrovare i veri sapori!!!
  • Pralina: differenziatevi dalla normalità!!!
  • Sinfonia Viennese: mentre assaggierete questa bontà anche il tempo si fermerà!!!
  • Snikky: il gusto che ti da la carica!!!
  • I Veneziani: la poesia di Venezia in un gelato.
Previous ◁ | ▷ Next
Get Adobe Flash player

MIRROIR

Mirror is a line of Bigatton mirror glaze icings for covering surfaces and borders of semifreddos, individual charlottes and ice cream cakes.

Mirroir does not freeze at temperatures below zero (-20°C); it remains glossy over long periods and it cuts perfectly. The various flavours of the Bigatton Mirroir icings adapt easily to traditional tastes and to the modern pastry shop.

Easy to work: heat the product in a bain-marie or directly in a microwave. Mix and proceed with the icing.

Packaged in plastic bags of 3.5kg. - 4 plastic bags per carton.

For more information, please see the table below and download our catalogs.

 

CODICE

CÓDIGO CODE

CÓDIGO

DESCRIZIONE

DESCRIPCIÓN

DESCRIPTION

DESCRIÇÃO

1953AM

MIRROIR ARANCIO naranja orange laranja

1950AM

MIRROIR BIANCO blanco white branco

1959AM

MIRROIR GIALLO amarillo yellow amarelo

1954AM

MIRROIR NERO negro black preto

1951AM

MIRROIR ROSSO rojo red vermelho

1952AM

MIRROIR VERDE verde green